Ruta_Tapes_Juny_VisitaValls

Valls viurà la 10ª edició de la Ruta de Tapes del 15 al 21 de juny

Una vintena de restauradors vallencs es sumen a la desena edició de la Ruta de Tapes de la ciutat que organitza l’Associació de Restauradors de Valls. El tret d’inici de l’esdeveniment serà el dia 15 de juny i s’allargarà fins el dia 21, tot coincidint amb Festa Major de Sant Joan.

Ruta_Tapes_Valls

Vint-i-dos locals de la ciutat oferiran, en format tapa, una mostra de la seva cuina elaborada per a l’ocasió, acompanyada d’una beguda, per un preu unitari de 2,5 euros.

La ruta gastronòmica recorrerà bona part de la ciutat. Els establiments que hi participen són: La Posada, El Nou Teatra, Planeta Kasteller, Luga, K de Valls, Artik, Tres Portes, Miki’s, Melbourne, Mallol, La Bona Cuina, La Pèrgola, Marma, Club Tennis Valls, El Crosto, Cafeteria Avenir, La Trobada, Pulpo, Cerivicia, El Torico, Ecliss i Mistic.

La cita aconsegueix potenciar els locals vallencs i el producte local i de proximitat, una filosofia perfecta i molt actual perquè esdevingui un element més de promoció de la capital de l’Alt Camp.

Aquest any la desena edició, que coincideix amb els dies previs a la Festa Major de Sant Joan, permetrà que els assistents gaudeixin de les terrasses dels locals participants i del bon clima de la ciutat.

La Ruta de Tapes adquireix, any rere any, una posició ben alta en el calendari d’aquests esdeveniments gastronòmics.

No us perdeu aquesta exquisida experiència gastronòmica a la ciutat de Valls!

 

 

Ruta_Tapes_Juny_VisitaValls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>