Ciprian Homorodean

Cap de setmana d’art contemporani

Aquest és un cap de setmana amb interessants propostes d’art contemporani. Dissabte, Ciprian Homorodean us proposa compartir “Llar dolça Llar” a la Capella de Sant Roc: es tracta de converses al voltant de l’espai domèstic amb aperitiu romanès. Seran xerrades multilingües i els gossos no hi podran faltar.  Tot plegat, al voltant de la taula, element central de la Llar que el carismàtic Homorodean ha portat a Sant Roc. Us hi espera a partir de les 12.45h del matí.

D’altra banda, diumenge a les 12 del migdia, al Museu de Valls, es farà una visita guiada a l’exposició Capella de Sant Roc. 30 anys d’art contemporani, per part de Sefa Figuerola, artista i historiadora de l’art. Amb aquesta activitat es clourà la mostra organitzada pel Museu de Valls per celebrar les tres dècades de continuïtat en la programació d’aquest espai d’art emergent de la nostra ciutat.