Convent del Carme

VALLS OBRE LA TEMPORADA DE JULIOL AMB ELS CICLES “JULIOL CIRCENSE” I “EN VIU”

L’edifici patrimonial del convent del Carme, que enguany celebra 700 anys, acull des del 13 fins al 23 de juliol els dos cicles que, en aquesta edició, posen en valor els treballs creatius d’artistes vallencs amb la finalitat de donar suport al teixit cultural de la ciutat.

La primera de les setmanes el claustre del Convent serà l’escenari de propostes circenses, gestionades per la companyia vallenca Passabarret, i representades per Baires Bozza, Cia. Anna Confetti i Kerol.

La següent setmana, en què la música i el vi de la DO Tarragona seran els protagonistes, l’edifici patrimonial acollirà la música de La Oreja del Tik Tok, Meritxell Estivill i Josep Maria Domènech, Volpini i Mumur.

Les entrades es poden adquirir de manera telemàtica a través del següent enllaç.

En Viu Valls 2021

Juliol cCircense Valls 2021