Del Lazarillo (blog)

Del 6 al 8 de novembre torna el Guant

Des del divendres 6 i fins el 8 de novembre, l’onzena edició del Festival Internacional de Teatre de Titelles GUANT repeteix a Valls amb tres jornades d’espectacles, sessions per als centres educatius, visites guiades i altres activitats.

El Guant serà protagonitzat per les companyies provinents de Gal·les – Theatr Arad Goch –, Salamanca -La Chana Teatro –, i Catalunya – Peus de Porc, Tactilicuà /República tòxica, Petit Bon Hom, Pengim Penjam, Mercè Framis i De Paper.

La meitat dels muntatges estan adreçats a un públic familiar amb titelles, i l’altra meitat es dedicarà a un públic jove i adult, amb formes més atrevides.

L’espectacle familiar inaugural “A Taula”, ha estat guardonat amb el Premi al millor espectacle de titelles FETEN 2015 i es podrà veure el proper 6 de novembre, a les 18.30h.

Tots els espectacles es podran veure al Teatre Principal.

Mòbils apagats que això és a punt de començar, i porta sorpreses!

Programa d’actes: http://bit.ly/TeatresdeValls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>