Capella Sant Roc

La Capella Sant Roc, tres dècades acollint l’art contemporani

És l’art més provocatiu, el més innovador, el més difícil d’entendre… és l’art contemporani que des de fa tres dècades es pot veure a la capella de Sant Roc de Valls. Per fer un recorregut per aquesta trajectòria transgressora al costat de l’art més jove i dels artistes més novells, el Museu de Valls acull una mostra que es fa ressò d’aquesta història més contemporània de la Capella.

A més a més, a la Capella Sant Roc s’hi pot veure l’exposició que mostra les obres de Ciprian Homorodean, nascut a Romania i resident a Barcelona l’exposició fa un recorregut pel discurs visual d’aquest jove artista.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>